Fashion Week Amsterdam januari 2016

Art&Fashion, Museumnacht Den Haag september 2015

Hector&Wolf verkent een speelse wijze
de grenzen van de fashion-industrie,
drukt live op festivals en evenementen en verkoopt direct aan het publiek.

 

Hector&Wolf verkent op speelse wijze, samen met het publiek de grenzen van de fashion-industrie. Zo onderzoeken wij in workshops en evenementen samen met ontwerpers, vaklieden van de Grafische Werkplaats Den Haag en het publiek, gedachten over begeerte en moraal, over productieprocessen, bulkconcerns en over eigendom en privacy. Marketingdeskundigen en retailspecialisten presenteren en verkopen vervolgens de resultaten op catwalks en winkels.

 

 

Door te experimenteren zullen we ontdekken welke nieuwe ideeën werken. Deze manier van benaderen, samenwerken en de publieksgerichtheid geeft een nieuwe dynamiek die leidt tot een ander productieproces en tot een beter product. Hector&Wolf maakt fashion op een leuke, creatieve manier eerlijk en succesvol.

 

 

Hector&Wolf stelt op professionele podia inhoudelijke vragen en gaat op evenementen kleding hacken en bewerken en de discussie aan met het publiek. Privékleding en bulkkleding van internationale concerns worden op ambachtelijke manier bewerkt, zodat het kledingstuk een tweede, een beter leven krijgt.

Het openscource principe geeft ontwerpers de mogelijkheid om onze ideeën te gebruiken en vorm te geven als experiment op weg naar de catwalk en naar een commercieel product. Hector&Wolf wil met deze ervaring uitgroeien tot een ‘lovebrand’ met internationale ambities.

 

 

 

pre partij Bootstock + The Sting, Rotterdam april 2015

  • Facebook App Icon