Hector & Wolf, Boothstock en The Sting in Rotterdam


Boothstock het grootste festival van Rotterdam slaat de handen in een met de nieuwe fashion sensatie Hector & Wolf.

20 mei wordt live de speciale BOOTHSTOCK x THE STING festivalcollectie gemaakt en aangemeten aan de DJ’s van Boothstock en aan jou.

Daarnaast wordt het Hector & Wolf festivalshirt gepresenteerd dat gedragen zal worden door de mensen die het Boothstock hart op de juiste plaats hebben.

Boothstock festival, dat 13 juni plaatsvindt in het Kralingse Bos, zorgt dat de leukste Boothstock en Celebrity DJ’s ” voor feestelijke muziek zorgen tijdens deze happening. Plaats van handeling is de grootste THE STING van Nederland in Rotterdam, Van Oldenbarneveldplaats 15

Speciale Boothstock collectie

Boothstock x The Sting hebben Hector & Wolf de opdracht geven een festivalcollectie te maken.

Hector & Wolf werkt onder het moto: mode is dood, leven het kledingstuk en weg met de super designer, leven het co-creeren. Wij alle zijn Hector & Wolf!

Hector & Wolf gaat samen met jullie het kledingstuk bevrijden. Bevrijden van designers en consumentisme, van verstikkende ideeen over duurzaamheid, bulkconfectie en vooral van alle psychologische barrières die wij ten aanzien van mode en de kledingindustrie hebben. Samen gaan we het kledingstuk bevrijden, opnieuw opeisen, met liefde omarmen en feestelijk dragen.

De festivalcollectie voor Boothstock is creatief, brutaal, maatschappelijk betrokken, uitdagend en uniek: geen kledingstuk is hetzelfde.

Boothstock Festival

Boothstock organiseert ieder jaar legendarische pre-partyes op toplocaties als Bird, midden op het festivalterrein en het Nhow hotel. Dit jaar gaat dit dus gebeuren in de Hector & Wolf Pop-up store. Een selecte groep partygangers, fashion liefhebbers en pers wordt uitgenodigd om de pre-party bij te wonen. Uiteraard krijgen alle aanwezigen een HECTOR & WOLF for BOOTHSTCOK x THE STING shirt.

Hector & Wolf is op 13 juni ook aanwezig in het Kralingse Bos om kleding van bezoekers een tweede leven te geven. Neem kleding mee en wij maken er een echte Hector & Wolf van. Voor een schappelijk bedrag heb je al een kledingstuk uit de BOOTHSTOCK lijn gemaakt van je eigen kleding of een compleet nieuw shirt.

Kortom

De HECTOR & WOLF for BOOTHSTOCK en THE STING presentatie is woensdag 20 mei van 20.00 – 23.00 uur.

Voor invite en vragen en het aanvragen van een interview met Hector & Wolf:

anneloes@jmr.nl 010- 4331300.

Festivalinfo en tickets www.boothstock.nl

hector-wolf.com

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Instagram Basic Black
  • Pinterest Basic Black
  • Facebook App Icon